Dobrodošli

Poštovani posjetitelji!

Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas putem službene web stranice Općine  Čelić. Web stranica je prije svega sredstvo za promovisanje naše Općine i prezentiranje svih  prednosti našeg kraja potencijalnim posjetiteljima i ulagačima, ali i izvor informacija našim mještanima o svim događanjima na području Općine; o radu općinske uprave, mjesnih odbora, udruga i sportskih društava. Želimo da naši mještani i ostali posjetitelji u svakom trenutku imaju na raspolaganju sve relevantne informacije.

Općina Čelić  proteklih godina suočila se s nizom iskušenja i problema, no izazovi koji su pred nama nisu ništa manje zahtjevni, posebice u današnje vrijeme globalne ekonomske krize koja je zahvatila cijeli svijet.Kako bi maksimalno iskoristili postojeće potencijele, smatram da službena  web stranica Općine Čelić može biti generator koji će doprinjeti razvoju općine. Također, biti će nam izuzetna čast i zadovoljstvo ako vas ove stranice potaknu da posjetite našu općinu i uživate u ljepoti i netaknutoj prirodi .

Nadam se da će nam ova stranica omogućiti lakšu i uspješniju komunikaciju između mještana i uprave te vas ujedno pozivam da nam uputite svoje primjedbe, prijedloge i ideje kako bismo još bolje radili na obostrano zadovoljstvo.

0 0